LIMACH

Met gepaste trots presenteren wij u de LIMACH.
De eerste volledig elektrisch aangedreven minigraver.

Onze productlijn bestaat momenteel uit twee machines de Limach E18.2 en E20.2.
Hieronder vindt u meer informatie over de Limach machines.

In de toekomst hopen wij onze productaanbod verder uit te breiden naar andere modellen.

GROENE KRACHTPATSER

Verbrandingsmotoren belasten het milieu, dat staat vast. Daarnaast kunnen de uitlaatgassen van een kraan met verbrandingsmotor ook belastend zijn voor u en uw medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan de uitlaatgassen die blijven hangen wanneer uw werkzaamheden binnen plaatsvinden.

Wij willen u graag een groene oplossing bieden die niet alleen een investering vergt, maar u ook rendement oplevert. Energiezuinig, gemakkelijk om mee te werken en volop mogelijkheden. Maar wat betekent dit concreet?

De E18.1 en E20.1 compacte graafmachines van Limach zijn voor u de oplossing voor een schone en veilige werkomgeving. De machine is voorzien van een krachtige elektromotor die gevoed wordt door hoogwaardige Lithium-ijzerfosfaat accu’s. De efficiëntie van onze elektromotor ligt tot wel 30% hoger dan van gelijkwaardige machines met een dieselmotor.

Door geluidsreductie en het verdwijnen van de uitstoot van schadelijke stoffen is de elektrische minigraver ontworpen om langer, veiliger en efficiënter te werken in elke omgeving!

Door de elektromotor en het accupakket zijn de onderhouds- en gebruikskosten van de Limach machines zeer laag. Door de erkenning van de overheid op de positieve lijst voor elektrische en/of hybride aangedreven mobiele machines (F 3410, F 3411 en F 3412) kunt u bij aanschaf van de machine gebruik maken van de MIA/Vamil regeling.

Voor meer informatie & specificaties kijkt u hier.

Superieure bedieningsomgeving

De ergonomische, royale en veilige cabine/-kap wordt gekenmerkt door uitstekend zicht rondom, intuïtive bediening en comfort.

Lage onderhoudskosten

Verversen van olie, filters en andere zaken rondom de dieselmotor zijn niet langer van toepassing.

Onderdelen van hoge kwaliteit

Alle onderdelen zijn ontworpen voor excellente duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat de levensduur van de machine wordt gemaximaliseerd.

Overal op te laden

Op te laden via het lichtnet met 230V – 16 amp. Tevens beschikt de machine over een snellaad functie en is o.a. ook op te laden via de autolaadpalen.

Bekijk voor meer informatie & specificaties de Limach folder

U als opdrachtgever en als ondernemer staat aan de vooravond van een veranderd beleid ten aanzien van emissie vrij werken. Je kan daarin een afwachtende houding aannemen en kijken hoe de ontwikkelingen gaan. Als pioniers lopen wij echter graag voorop in deze ontwikkeling.

Bezoekadres

  • Remmerden 32
  • 3911 TZ RHENEN

Postadres

Heremeijesteeg 11
6718 VH Ede